En månad kvar..

Hej!

Idag är det exakt en månad kvar till julafton, sägs om det va? Härligt säger jag, älskar julen d är så mysigt och dessutom ska de firas ordentligt i år eftersom d blev lite dåligt av den varan förra året, ja det var superhärligt i Thailand också men jul är jul!

Nu sitter jag här vid datorn i mitt svinkalla hus, ikväll är d kallare än vanligt eftersom det vart så kallt ute så klädseln är: leggings, mjukisar, en t-shirt, två övetröjor, tre par sockar plus fleecefilt och jag fryser fortfarande...Nästa helg är det jag som INTE tänker sänka värmen...d får vara hur energislösande det vill!

Helgen har varit bra och lugn..var fyllechaffis åt erica i fredags och d var jättetrevligt men shit va trött jag var på lördagen ,jag däckade i soffan halv åtta och mamma fick väcka mig för att vi skulle äta..haha, innan dess hade jag hunnit kolla på mysans fotbollscup (alltid kul att se småtjejerna spela) sen var jag hos erica och pratade och bytte lite kort från turkiet och åt en mumsig kebabtallrik:D , fan vi borde träffas på det sättet oftare, det behöver ju liksom inte vara mer ambitiöst än så..På söndagen blev det en promenad och lite städning och så kom adventsstakarna fram - mys  mys mys!!

Nu vill syrris ha hjälp med maten...skriver nog lite mer sen:D

PusssPuss

Veckan

Hej!

Den här veckan har gått så grymt fort att jag knappt hunnit reagera, det är ju fan redan torsdag kväll! Det är väldigt olika det där..vissa veckor är som den här, kutar förbi i hundra knyck, andra är segare än kola och dagarna kryper fram..gillar inte sådana veckor...Men men hur har min vecka varit då? Jo den har faktiskt varit helt okej...

Måndag:
Körde ut till Tjörn tidigt och började dagen med ett prov i Matte B (andragradsekvationer:S), inte mitt favoritsätt att börja en måndag morgon på men det kändes som det gick ganska okej..Om min känsla är rätt får jag reda på imorgon och jag hoppas verkligen d gick bra så man kan lämna algebrakapitlet eftersom Gurra säger att resten av kapitlen inte är lika tunga..Resten av dagen var sådär, fick ett par taskiga kommentarer av några som jag trodde mognat och slutat mobba folk och det räckte för att hela dagen skulle bli förstörd, faan alltså, kan ni inte växa upp någon gång?? Men men på eftermiddagen blev mitt humör lite bättre när vi hade möte med julavslutningsgruppen:D

Tisdag:
Vaknade 7.30 och gick till toaletten och tände lampan, men gissa vad? Inget hände, strömavbrott OCH inget vatten, perfekt start på tisdagmorgonen INTE! Som tur var fick vi en vattendunk av Ingemar för några veckor sedan (för att brunnen var översvämmad) och den fanns kvar, så vi fick tvätta oss i det (iskalla!) vattnet och när man väl gjort iordning sig och vi satte oss och åt frukost med levande ljus var det faktiskt lite mysigt och 5 minuter före vi skulle åka till skolan kom både strömmen och vattnet faktiskt tillbaka igen:D Sedan blev det en vanlig dag i skolan, hade superkul konditionsbana på gympan som avslutades med en form av brännboll, kul kul! Resten av kvällen var det lite plugg och softa i soffan som gällde:D

Onsdag:
Min hääärliga sovmorgon, gå upp 9.30 varje onsdag är faktiskt inte helt fel!! Vakna utvilad och ta en lång dusch :D
Skola till 14.00 men stannade kvar en timme och jobbade lite med historiaarbetet som ska in nästa vecka. Sedan bar det av hemåt och jag tog en promenad, tränade mitt vanliga styrkeprogram åt mat och pratade med min mysiga vän i en halvtimme innan jag hade tänkt se på fotbollen men tror du vi hade någon mottagning på kanal 9 -nej självklart inte, fan vad arg jag blev..Men men, d blev lite greys istället innan jag först myste lite med min vän igen innan jag kollade på Spanien - Chile matchen och pratade med Erica i telefon och hade supertrevligt innan Sara började skrika argt på mig att hon inte kunde somna när jag babblade så det blev till att gå och lägga sig...

Torsdag:
Förmiddagen spenderades på akvarellmuseet där vi lyssnade på två föreläsningar. En om hiv/aids som iofs var intressant men som var ganska långtråkig, sen pratade en kille som hette Manne Forsberg (författare som skrivit en bok som heter Kukbruk) om sex och jämställdhet, han var hur duktig och rolig som helst och man skrattade hela tiden!! Eftermiddagen var det vanliga lektioner som gällde och när jag kom hem 15.30 skyndade jag mig att byta om för att hinna ta en promenad innan det blev mörkt (hann precis) sen blev det mitt styrkeprogram (är för övrigt grymt stolt över att jag faktiskt tränat tre gånger den här veckan hittills!!), en lång dusch och helgpackning innan jag och Sara lagade dagens mat (Stekt lax med varm sallad som bestod av champinjoner, paprika och sockerärter-MUMS!!) Och nu sitter jag här framför tv:n under min fleecefilt precis som de flesta vardagskvällar.

Har tänkt att försöka blogga oftare så det inte blir så långt varje gång, får se om jag lyckas med det :D

Ha de bra alla härliga människor!!

PussPuss

Tankar

Sitter här i min soffa på Tjörn och försöker komma underfund med vem jag är och vad jag känner...läste precis igenom min gamla blogg på msn space...en mening som jag skrivit för lite mer än ett år sedan  är "det tar längre tid än man tror att hitta sig själv". Faktum är att de orden stämmer så jävla väl, och faktiskt ännu mer nu än då..När jag ser tillbaka på vem jag var när jag t.ex. gick i nian är jag såklart till stor del samma person nu..Men ändå inte för det är så mycket i min personlighet som har förändrats sedan dess..Vissa saker är så annorlunda att jag själv inte kan förstå en del saker jag gjort...Jag undrar vad jag skulle tycka om mina gamla klasskamrater från grundskolan om vi träffades första gången och började samma klass idag...Det känns som om det skulle vara väldigt annorlunda grupperingar  eftersom de flesta säkert har förändrats lika mycket som jag...Men vissa saker skulle säkert också vara sig lika..

Men vem är jag idag då? Ja, jag vet fortfarande inte säkert men jag vet att om man trivs med den man är, så är det lättare att ta in nya personer på ett bra sätt, eller vet och vet egentligen det känns som det är så det är i alla fall :D

Också du...vi känner inte varandra så väl än men ändå så tycker jag om dig jättemycket och är nyfiken på att lära känna dig mer och mer..Känslan i magen är iaf grymt bra och det här är det närmaste jag någonsin varit att vara kär!

Kändes grymt skönt att blogga lite idag...vissa saker som snurrar runt i hjärnan klarnar av någon anledning lite grann av att komma ut i form av bokstäver...förklara det den som kan;)

Ha de gött alla mysiga människor!!

PussPuss


Regn...

Hej!

Här sitter jag ensam i vårt lilla hus och tittar ut på regnet, åker inte hem till Grästorp förrän imorgon då jag ska jobba på Öppet Hus på skolan 10-14...hade planer på att ta en promenad nu men eftersom det öser ner utanför fönstret tror jag att jag lägger ner det :S

Innan jag satte mig här i soffan i stugan har jag suttit hemma hos Ingemar  i en halvtimme (han som vi hyr stugan av) Sara åkte nämligen hem till Grästorp med nycklarna till stugan i väskan, smart som hon är (får erkänna att det nog delvis är mitt fel också). Men men, satt och fikade med ett av Ingemars barn medans jag väntade så jag slapp iaf stå i regnet och frysa:)

Är lite arg på min mobil också, har ju bytt till halebop och då måste man sätta i det nya simkortet efter 10 dagar och det simkortet har kommit och ligger hemma och väntar på mig..men som sagt är ja inte hemma förrän i morgon eftermiddag så det får stå "SIM inaktivt" i min mobil tills dess:S Men jag är åtminstone inte helt avskuren från kontakt då jag har fått låna Saras mobil, hon är lite bra att ha ibland iaf, haha;)

Hoppas jag hittar på ngt att göra ikväll också..kmr bli lite segt att sitta här alldeles ensam hela kvällen annars:S

Ha de gött alla härliga människor!

PussPuss


Onsdag

Hej!

Efter en veckas lov, som vanligt flög det förbi fort men det var skönt så länge det varade;) Från torsdag till lördag bodde jag hos Carro i Skärhamn..alltid lika trevligt att träffa de härliga människorna! Resten av helgen blev det familjemys innan det bar av till Tjörn igen på Måndag morgon.

Dagarna har flytit på och nu är det redan onsdag kväll, det går så fort ibland att jag knappt hinner reagera, det är i och för sig bra men ibland undrar jag verkligen vart timmarna tar vägen;) Idag har det inte hänt så mycket, hade min vanliga och alltid lika härliga sovmorgon och började kl. 11:D I skolan var det fullt upp med förberedelser för vårt Öppet Hus som är imorgon och på Lördag, ska bli kul om det kommer mycket folk!

Slutade skolan vid 15 och var hemma typ kvart över..då tog jag en promenad med musik i öronen, alltid lika skönt men liite för kallt idag, och värre blir det förmodligen....Efter promenaden var det plugg som gällde, typ en timme satt jag med matten sen kom ett jobbigt tal och då gav jag upp direkt, har verkligen inget tålamod för det där!! Usch, varje vecka frågar jag mig varför jag skulle välja den där Matte B kursen, som det känns nu kmr jag inte klara den ändå:S

Nu ska jag kolla på vänner, älskar verkligen det, funderar på att köpa en box, frågan är vilken?

Ha de gött alla underbara människor!

PussPuss


RSS 2.0