December

Så var det ääntligen december och man får lyssna på julmusik!! Vet att det inte är någon lag men det är en regel jag satt upp själv, det är liksom härligt att ha något att längta till också..

Älskar verkligen allt med julen: adventsstakar, tända ljus, omtanke, musiken, lucia, ja you name it!! Det enda jag inte gillar är möjligen städningen även om det också är en del av det hela :D

Hade en underbar helg i Falkenberg. Umgicks med familjen, gymmade, badade, åt god mat och hade helt enkelt en mysig och väldigt avslappnande helg. Varför är det så, att även om man sitter hemma och gör ingenting så blir det ändå inte samma känsla av relaxing som när man kommer bort någonstans. I lördags eftermiddag satt jag till exempel i hotellbaren i två timmar och drack kaffe, läste en glamourtidning och kollade på folk samt pratade lite i telefon med Marcus:D Underbart va de!!

Idag har det varit en väldigt vanlig tisdag, varit i skolan till 4, hade innebandy på gympan och hade som vanligt superkul, gillar verkligen min klass<3, härliga människor!!

Nu ikväll har jag suttit och skrivit färdigt mitt turismarbete och tittat på tv, Vänner såklart-love it! Hittade en trevlig radiokanal på nätet också - SR Bjällerklang = bara julmusik <3<3 mys mys mys! Gissa vad jag lyssnade på hela kvällen? ;)

Finns en lite ledsam sak med idag också, jag saknar dig..Hur det är möjligt  vet jag inte..telefonsamtalen som för två månader sen inte existerade har blivit något jag tycker om så himla mycket <3

Ha de gött alla underbara människor!!

PussPussPuss  

RSS 2.0