22 april

Hej!

Så har man varit tillbaka i vardagen i skolan i tre dagar då. Och hur känns det då? Jo, kul att träffa alla härliga människor igen, men det är äckligt vad fort det går innan allt blir tradigt och det knappt känns att man varit borta..och det är inte lite arbete man fått heller. Har pluggat minst 2 timmar varje dag den här veckan, alltså efter skoltid.

Annars har det varit bara fint. Tog en grymt härlig promenad på en timme i solskenet idag, såå skönt. Men det allra bästa var att jag kunde gå i t-shirt och trekvartsbyxor UTAN att FRYSA...så härligt, jag älskar verkligen våren när solen, värmen, blommor och grönt kommer tillbaka. Dessutom är vårshopping så mycket roligare än höstshopping, om jag hade pengar skulle jag kunna köpa vääldigt mycket kläder, det är ett som är säkert!

På tal om pengar, har ägnat stor del av denna vårdag åt att söka efter helgjobb på internet, men det fanns inte så mycket att tillgå. Det enda jag hittade är kassabiträde på cafeet på NÄL, jag ska nog söka det plus att skicka mitt cv till espresso house. Men har du ett helgjobb till mig så hör gärna av dig:P

Men men, nu ska jag kolla på fråga olle. Man kanske kan lära sig något:P haha..nej men några goda skratt får man sig i alla fall och det är faktiskt aldrig fel!

PussPuss 

20 april

Hej!

Nu är jag på hemmaplan igen efter två underbara veckor i Thailand. Sol och bad på den underbara ön Koh Kho Khao. Hanns även med lite stadsutflykter till Khao Lak och Takua Pa, en 4 dagars färd till härliga ön Koh Mook samt en underbar snorklingsfärd till de fantastiskt vackra Similian-öarna. En underbar resa med familjen som det brukar bli när familjen Sjöstedt är ute och rör på sig. Är verkligen glad att jag trivs så bra med min familj och att vi verkligen kan ha kul tillsammans och umgås i två veckor utan att vilja döda varandra:P

Helgen:
Var hemma sent fredag kväll (23:30) och med lite jetlag i kroppen vaknade jag redan 06:00 jättepigg. Och shit vad lång förmiddagen blev! Jag hann göra massor innan klockan ens blivit ett! Hela lördagen ägnades åt upppackning samt städning, handling, dukning och matlagning inför min tjejmiddag för att fira min 19-årsdag (den dagen firades dock i Thailand). Blev en supertrevlig tjejkväll med god mat, trevligt sällskap och det alltid lika roliga spelet GalenPanna! Kvällens meny var:

Välkomstdrink: Asti Cinzano serverad tilsammans med snittar med Zucchini och Mozzarellaost.
Förrätt: Capresesallad (Tomat,  mozzarella, basilika)
Varmrätt: Kycklingfile och Citronrisotto med parmesanost och en grönsallad med valnötter
Efterrätt: Exotiskt fruktfat med glass

Söndagen spenderades helt och hållet inne på puckvägen 4, jag gick inte utanför dörren på hela dagen.
Diskade och städade efter middagen samt var med lillasyster Mysan. Singstar, Guitar Hero och en liten
kortturnering. Mys mys!! På kvällen blev det bananpannkakor och tittande på thailandskorten med familjen plus farmor och farfar.
 
Måndag
Gick upp kl 6 och var superpigg (lite jetlag som sitter i fortfarande gissar jag) Åt en riktigt lyxig frukost eftersom det fanns bananpannkakor kvar från gårdagen och sedan bar det av ut mot Tjörn igen. Hade en härlig dag i skolan, underbart att träffa alla härliga människor igen!! Jag och Sara gjorde även vår redovisning som är en del av uttagningen till praktiken i trean. En del saker kunde gått bättre men på det stora hela är jag nöjd med vår prestation, så nu är det bara att hoppas att jag får platsen jag vill ha på Cypern, vi får dock inte reda på det förrän precis innan skolavslutningen.

Efter skolan åkte jag och Carro till Torp för en shoppingtur. Vi hade supertrevligt (går inte att ha annat med denna underbara tjej!!) och jag hittade ett par supersnygga skor, en fin vit tunika och lite smycken. Allt detta ska användas på fredag då det bär av till Spanien. Ja, efter en veckas mellanlandning hemma bär det av mot nya äventyr igen. Spanjorerna som bodde hos oss i höstas ska nu besökas men först ska vi faktiskt spendera helgen i Madrid:D

Ha de underbart i vårsolen allesammans, det ska jag ha:P ÄLSKAR VÅREN OCH VÅRSHOPPING>3<3

PussPuss

RSS 2.0