Det är över nu...

Hej!

Denna snygga Cypern-blogg (vars design jag faktiskt är riktigt nöjd med) blev lite smått misslyckad de sista 3 veckorna på praktiken. Har ingen riktigt bra anledning till varför men det är nog en kombination av lathet, snålhet och lite tidsbrist! Men men så kan det gå.

I vilket fall som helst hade jag en GRYM 9 veckor lång praktik på Cypern och min tid i Ayia Napa är oförglömlig. Jobbet, människorna, solen och partyt är definitivt något jag kan tänka mig att återvända till!! Eller fel formulerat egentligen, inte kan tänka mig-det är något jag SKA återvända till, det var verkligen super!!

En liten detalj bara, måste visst gå färdigt skolan först innan jag kan tänka ett steg längre. Men sedan bär det av mot solen. Vart då? Där jag får jobb såklart, spelar ingen större roll vilken del av världen :P

De 9 veckorna som aktivitetsledare på Panas Holiday Village bara försvann, tiden sprang iväg och nu är det alltså över. Landade igår kl 22 och det känns så sjukt avlägset. Så fort jag gick innan för dörren hemma kändes det knappt att jag varit borta. För bara 2 dagar sedan solade jag på underbara nissi beach, det är knappt att jag kan tro på det överhuvudtaget. Overkligt är vad det är!

PussPuss 

Till Johanna

Hej!

Hinner inte skriva nagot riktigt inlagg idag men tankte svara Johanna som skrivit till mig pa bloggen. Jag svarar jattegarna pa dina fragor men du hade inte skrivit nagon mejladress eller ngt som jag kan skriva till dig pa. Sa ge mig en mejladress eller facebook sa kan jag skriva lite om min fjallpraktik :)

Kram Elin

Vecka nummer 6

Hej!

Vet inte egentligen vad jag ska skriva. Det ar sa hemskt att dagarna flyter ihop och man har ingen aning om vad man har gjort vilken dag. Skulle nagon fraga mig vad jag gjorde en viss dag far jag allt tanka en stund innan jag kommer pa det. Om jag ens gor det. Jobbdagarna innehaller ju med viss variation samma sak sa det ar val darfor antar jag.

I ovrigt har det inte hant sa mycket speciellt denna veckan. Var pa stranden i mandags och tog det lugnt. Jobbade tisdag-onsdag och da hande inget ovanligt. I torsdags var vi pa stranden igen, jag och ida har namligen fatt lite komplex for att vi kanner oss sa bleka for att ha varit har i sex veckor. Framat eftermiddagen kommer vi dock pa att ingen av oss tog nyckeln nar vi gick och att den alltsa ligger inlast pa rummet (ooops). Vi gar till hotellet och pratar med receptionen som sager att vi maste vanta till Mr Stratos kommer (kl 18) och klockan ar bara 16. Vi gar till ett cafe och dricker jordgubbssmoothie och tittar pa folk och har faktiskt trevligt. Sedan gar vi till hotellet dar mr Stratos ringer till managern for vart hotell Iphigenia ett par ganger. Inget svar, Stratos sager att eftersom det ar helgdag idag ar han troligen ledig. Han fragar om vi har nagonstans att ta vagen och sager att vi sa fall far sova hos vara kompisar. Vi gar hem till Cissi och har ingen aning om vi ska fa tillgang till varat rum idag eller imorgon. Kl 19.15 ringer antligen Stratos och sager att managerns fru ska komma och lasa upp at oss. Hon kommer en kvart senare (asforbannad) och laser upp varat rum, och dar ligger varan nyckel sa prydligt och fint pa bordet och hanler at oss.

Torsdagen slutade dock riktigt bra. Vi gick ut och at (for andra gangen pa sex veckor) pa en mexikansk restaurang och drack himmelskt goda kannor med Strawberry margaritas samt
at jattegod mat med Jill, Cissi och Linn. Sedan drog jag och Ida for att traffa Danny och Brian
pa en karaokebar. Dar ar det grym stamning och vi stannar till kl 2.

Idag har det varit en helt vanlig jobbdag. Vattengympa och Killer darts pa formiddagen, sol och
bad pa stranden en timme. Beror pa hur trotta vi ar. Ar vi trotta sover vi i skuggan annars solar vi och badar som idag. Sedan skulle det varit vattenvolley men det blev installt eftersom det inte blev nagra spelare. Trakigt for det brukar vara riktigt roligt.

Ikvall ar vi lediga och jag ska ta en promenad pa stranden (har gatt upp flera kilo harnere, men det ar en naturlig foljd av daligt med traning och mycket gott att dricka) Men jag far ta tag i det pa allvar nar jag kommer hem.
Sedan ska vi i alla fall ga till hotellet och ata (det ar mexikansk buffe, en av de bra) sedan vill vi ga ut men da maste vi fa med oss nagra fler som vill ga med mig och ida. Men det ska nog ga.

Ha de gott allesammans, saknar er!!

PussPuss

RSS 2.0