8-16 juli

Hej!

Med dalig tillgang till internet har det blivit lite dalig uppdatering har. Men efter dagarna  Prag dar vi dag tva besokte Prags enorma och vackra slottsomrade som ligger uppe pa en hog kulle och darifran hade man en otrolig utsikt over staden. Pa eftermiddagen bar det av mot tagstationen och kl 17 gick nattaget som skulle ta oss till Italien. Forst bytte vi tag i Zurich kl 8 pa morgonen och darifran akte vi en underbart vacker tagresa genom alperna ner till milano. Darifran bev det tag till alessandria dar vi hyrde en bil och tog oss till den lilla lantgarden La Mussia. Dar spenderade vi tva harliga dagar med att ta det ganska lugnt. Vi akte runt och kollade pa det vackra landskapet, motionerade, samt spelade lite tennis och badade i den lilla poolen. Pa kvallarna at vi fantastiskt goda 4-ratters middagar!

Pa kvallen den 10 juli tog vi nattaget fran alessandria till rom. Dar bodde vi i tva dagar och sag alla kanda sevardheter som colosseum, fontana di trevi, vatikanen med peterskyrkan och sixtinska kapellet och andra vackra byggnader. Rom ar en mycket vacker stad. Vi njot av solen och at mycket god glass.

Pa morgonen den 13 juli bar resan vidare med tag mot Brindisi (5 timmars resa) dar vantade vi nagra timmar innan vi gick pa nattfarjan mot korfu. Natten spenderades forst med god egeninkopt mat och sedan sov vi sdar bra pa bankar pa dack. Pa morgonen kl 9 var vi framme pa korfu, eller narmare bestamt korfu stad.

Eftre lite strul med busstations hittande var vi til slut pa plats i pelekas. Dar fick vi vara rum, at lunch och sedan gick vi ner till stranden for en valbehovlight svalkande bad! Idag har vi spenderat hela dagen pa stranden och pa kvallen ater vi underbar grekisk mat pa Jimmys! Imorgon ska vi fira varan My som blir 13 ar!!

Hoppas alla har det bra dar hemma !!

Puss o
ch kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0