Forsta veckan!

Hej!

Har inte haft tillgang till en dator forran idag men har kommer i alla fall ett inlagg. Dock kommer hela denna cypern-blogg bli utan prickar pa bokstaverna. Hoppas dock att ni inte stor er for mycket pa det och orkar lasa anda :) Har kommer en kort beskrivning av de forsta dagarna.

Mandag 24 augusti

Motte upp hela Cypern-ganget pa landvetter, kramade mamma och pappa farval och satt sedan pa espresso house fram tills det var dags att boarda planet. Resan och mellanlandningen i Wien gick bra och lite fore 15:00 landade vi pa Cypern. Alla fick sina vaskor och vi hittade var chauffor som tog oss till Ayia Napa, en resa pa drygt 40 min. Vi akte i en minibuss med en liten vaskvagn efter.
Alla blev avslappta pa Panthea och dar fick vi sitta och vanta i ca: 20 min innan det kom en taxichauffor och hamtade oss tre som skulle vara pa Panas Village. Efter en kort taxiresa holl han fram en nyckel till mig och dumpade oss framfor en hotellbyggnad. Vi visste inte vart vi hamnat. Vi gick in i receptionen och visade nyckeln och berattade som det var. Hon visste dock att vi var Panas personal och forklarade vagen till rummet. Vi gick dit och kollade och det var helt OK, over mina laga forvantningar. Stort rum med tva sangar, soffa, koksbord och pentry samt ett badrum. Som ett hotellrum fast nagot ofraschare men absolut inte ackligt.
Sedan gick vi den 5 minuter langa promenaden ner till Panas Village. Dar blev vi valkomnade av chefen och fick ata en efterlangtad och god maltid. Flygplansmatens portioner var de minsta jag varit med om sa vi var grymt hungriga. Traffade sedan var handledare Brian och fick reda pa att vi skulle borja kl 10 nasta morgon och ata frukost i buffematsalen innan.

Tisdag 25 augusti
Gick och at buffefrukost som bestar av allt du kan tanka dig. Borjade arbetet med att lara oss rigga upp musikutrustningen, sedan fick vi vara med pa vattengympa och bordtennis. Sedan var det dags for lunch. Vi ater i samma buffematsal som gasterna och maten ar jattebra, finns jattemycket sallad och lite frukt. Sedan gick vi till stranden och sov innan det var dags for vattenvolleyboll och en improviserad magplasktavling kl 15. Efter det var vi lediga fram till 19, da borjade jag och skulle sta och halsa alla gaster valkomna nar de kom till restaurangen. Sedan var det minidisco (grymt kul) och internationella dansare (trakigt) och till sist bingo for gasterna.

Onsdagen var likadan, forutom att vi fick traffa var andra arbetskamrat Danny. Bada dessa killar som vi jobbar med Brian fran england och Danny fran bulgarien ar galna, fast pa tva olika satt. Gemensamt for dom bada ar dock att vadsomhelst, och da menar jag verkligen vad som helst kan handa nar dom ar i farten. 

Torsdagen var ocksa ungefar likadan med vattengympa och sedan killer pool (typ av biljardspel) och bordtennis. Ida och jag fick sjalva ha huvudansvaret for dessa aktiviteter och det gick riktigt bra.
Fredagen var ocksa ungefar samma aktiviteter forutom att jag ledde mitt forsta egna vattengympapass. Gick riktigt bra for att vara forsta gangen och nu langtar jag tills nasta gang. Vi fick ocksa antligen ett schema sa vi vet vara lediga dagar. Pa kvallen var det en helt galen
tavling kallad Mr Panas, den ena galnare grenen an den andra. Bland annat skulle de tavlande kyssa sa manga tjejer som mojligt i publiken pa kinden.

Lordag 29 augusti
Vattengympa (Idas forsta egna, gick ocksa jattebra) och killer pool och sedan fotbollsstraffskjutning. Satt hela lunchrasten och skrev skolarbete istallet for att halvsova pa stranden som vi brukar gora. Sedan efter vattenvolleybollen slutade vi for dagen. Gick till poolbaren och pratade lite med pantheaganget och tog sedan en liten promenad in mot stan for att fa se nagot mer an bara vagen till och fran hotellet. Sedan hem innan vi gick till hotellet och at middag. Sedan var det dags for forsta utekvallen. Vi gick till grabbarna grus och sedan ett par stallen till. Var inte hemma forran 4 och vi hade grymt kul!!

Sondag 30 augusti
Yes, jag ar i kapp med bloggen. Nu har ni full koll pa vad vi sysslat med hela veckan. Tank att vi redan varit har en vecka. Det har gatt grymt fort och det kanns som att de foljande atta veckorna ocksa kommer springa forbi! Idag var man lite smaseg nar man vakna av forklarliga sjal. Ida ledde vattengympan och jag och Brian hade hand om  ett boulespel med mestadels engelska gubbar. Jag och en pensionar fran skottland vann!
Sedan spelade vi killer pool med barnen och at lunch. Och nu sitter vi i varat horn vid scenkanten och internetar. Snart dags for vatten volleyboll igen sedan ska vi hem och vila infor att jobba kvall men sedan ska vi ut igen for imorgon ar vi lediga pa dagen och jobbar bara kvall.

Nu dags att byta om till bikini. Lovar att skriva oftare i fortsattningen sa att inlaggen slipper bli sa langa och ytliga. Nasta gang blir det mer ingaende info och tankar, var sa sakra!

PussPuss

Kommentarer
Postat av: Mamma

Farmor o farfar är här de tycker att du verkar ha fullt upp.PUSS FRÅN OSS ALLA

2009-08-31 @ 18:56:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0